Meniu
Cosul meu

Termeni si Conditii

TopFish.ro este revanzator autorizat al brandurilor comercializate. La cerere se poate elibera certificat de conformitate care sa ateste originalitatea produselor.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare.

Despre produse si servicii

Continutul site-ului TopFish.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor.

TopFish.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini.
De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, TopFish.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Pretul tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

Preturile prezentate includ TVA si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari.

Dispozitii finale

Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea unei comenzi in cazul existentei unor greseli in paginile magazinului, referitoare in principal la preturi, stocul disponibil, termenul de livrare, perioada promotiei, perioada de reducere a pretului. Magazinul il informeaza pe Client despre aceasta prin e-mail sau prin telefon.

Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea unei comenzi in situatii care creeaza indoieli despre autenticitatea informatiilor furnizate de Client in timpul completarii comenzii.

imagine exemplu