Meniu
Cosul meu

EXTRA CARP

Producator: EXTRA CARP Model: EC9442
Cap suport pentru lanseta in forma de U fabricat din plastic moale extrem de flexibil. Dispune de filet universal si se poate atasa la orice tip de rod-pod, buzz-bar sau pichet. Materialul rezistent permite o priza buna pentru lansetele fixate in suport, protejand eficient in acelasi timp blank-ul d..
7,50RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC0159
Plasa PVA Mesh din gama Extra carp este furnizata in tub dispenser de 5m, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Plasa se dizolva in apa destul de rapid si asigura o prezentare ideala a momelii (boilies, pelete, etc). Plasa se comercializeaza in 3 variante de diametre: 16mm, 22mm si 34mm...
30,00RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC3501
Noul momitor pt. feeder este mai aerodinamic,cu un design imbunatatit si asigura o prezentare mai buna si sigura a momelii.In partea din mijloc este un mic platou aplatizat unde se pozitioneaza momeala. Cu noul momitor Max Feeder puteti fii siguri ca momeala dvs. este pozitionata corect si insi..
7,50RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC4126
Extra Carp Max Method Feeder In Line Long Cast sunt momitoare dedicate pescuitului la feeder. Acestea nu se remarca doar prin forma speciala, ci prin capacitatea sa de a retine nada si de a mentine pestele pe patul de nada.Sunt prevazute cu o tija realizata din materiale de inalta calitate, acestea ..
8,00RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC9466
Extra Carp Back Rest este un suport realizat din materiale de inalta calitate, ideal pentru pescuitul stationar. Este dotat cu filet universal, acesta putandu-se atasa pe orice tip de suport, buzzbar sau pichet...
7,50RON
SUPORT EXTRA CARP BACK REST
Recent STOC EPUIZAT
Producator: EXTRA CARP Model: EC9411
CAP SUPORT LANSETA TIP U EXTRA CARP RUBBER BACK RESTCap suport in forma de U fabricat din cauciuc moale si flexibil, ce permite trecerea firului prin fanta din partea inferioara, intre cele doua brate ale suportului. Materialul rezistent permite o priza buna pentru manerele lansetelor fixate in supo..
6,00RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC4904
Extra Carp Rubber Back Rest Soft este un suport realizat din cauciuc moale. Materialul de inalta calitate permite o fixare cat mai buna a lansetelor chiar si atunci cand intampinam trasaturi puternice.Dispune de filet universal, acesta putandu-se atasa pe orice tip de suport, pichet sau buzzbar.Cara..
7,00RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC4898
Extra Carp Rubber Back Rest U este un suport realizat din cauciuc moale. Materialul de inalta calitate permite o fixare cat mai buna a lansetelor chiar si atunci cand intampinam trasaturi puternice.Dispune de filet universal, acesta putandu-se atasa pe orice tip de suport, pichet sau buzzbar.Caracte..
7,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
imagine exemplu