Meniu
Cosul meu

MATERIALE PVA

BANDA PVA CRAPRO 20M / 10MM
STOC EPUIZAT
Producator: CRAPRO Model: 20M-10MM
Bandă PVA puternică, ce se descompune în mai puțin de un minut în condiții de apă caldă și aproximativ 1,5 minute în apă rece. Este ideală pentru a arunca șiruri de momeală (boiliesuri) la distanță, fără teamă de rupere, datorită rezistenței superbe.Lungime: 20m, diametru: 10mm...
20,00RON
Producator: SENZOR PLANET Model: 6425968540018
Plasa PVA este un accesoriu indispensabil pentru fabricarea saculetilor solubili, atunci cand dorim sa efectuam o nadire de mare precizie in apropierea carligului.Este confectionata dintr-un material solubil si este conceputa special pentru atragerea rapida a pestelui pe locul nadit.Plasa PVA are o ..
32,00RON
Producator: SENZOR PLANET Model: 6425968540001
Plasa PVA este un accesoriu indispensabil pentru fabricarea saculetilor solubili, atunci cand dorim sa efectuam o nadire de mare precizie in apropierea carligului.Este confectionata dintr-un material solubil si este conceputa special pentru atragerea rapida a pestelui pe locul nadit. Plasa PVA ..
34,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-725
Plasa PVA Hexa Mesh Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva umezelii si a radiatiilor UV.Plasa se dizolva in apa destul de rapid si asigura o prezenta..
49,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-525
Kit Plasa Solubila Carp Expert PVA Mesh Anti Raffeling Fast + Tija Compresie, 7mPlasa PVA Mesh Anti Raffeling Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva ..
47,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-535
Plasa PVA Mesh Anti Raffeling Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva umezelii si a radiatiilor UV.Plasa se dizolva in apa destul de rapid si asigura ..
49,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-125
Plasa PVA Micro Mesh Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva umezelii si a radiatiilor UV. Plasa se dizolva in apa destul de rapid si asigura o prezen..
40,00RON
Producator: KORDA Model: KORDA A.KLCFW
Plasa PVA Korda Long Chunk Funnel Web System este furnizata in tub dispenser de 7m, cu sistem de umplere si piston, totul la un raport calitate/pret imbatabil. Plasa are diametrul de 15mm fiind ideala pentru lansarea saculetilor solubili la distanta.Plasa este fabricata din fibre speciale, care rezi..
65,00RON
Model: a.kpva2
Kit PVA din gama Korda ce contine 25 de pungi solubile special concepute pentru realizarea rapida a "saculetilor" de nada si un incarcator de nada. Aceste pungi de PVA sunt rezistente, au PH neutru si pot fi umplute cu orice fel de nada. Odata dizolvate pungile nu lasa reziduuri, nici miros si sunt ..
23,00RON
Producator: NGT Model: NGT-FPVA-TUBE-N-7M
Plasa solubila PVA NGT 7m + PlungerPlasa PVA de foarte buna calitate utilizabila in orice anotimp, cu ochiuri foarte mici ale plasei,recomandata pentru a fii utilizata cu boilies,spartura de boilies si nada cu granulatie mica.Kitul contine plasa trasa pe tubul de incarcare si livrata in tub de prote..
40,00RON
Producator: HAKUYO Model: HAKUYOPPVA
Setul contine 10 pungute de dimensiune 70mm X 140mm...
7,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30141-525
Plasa solubila Anti Raffeling Fast este un accesoriu indispensabil pentru fabricarea saculetilor solubili, atunci cand dorim sa efectuam o nadire de mare precizie in apropierea carligului. Plasa este fabricata din fibre speciale, care rezista la manipulari repetate.Plasa PVA Anti Raffeling Fast se d..
30,00RON
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)
imagine exemplu