Meniu
Cosul meu

PLUMBI, MOMITOARE -METHOD FEEDER

Producator: GURU Model: GURU A.GU.GCCL
Feeder Comercial este cel mai recent momitor de la Guru modificat special pentru cerintele tot mai deversificate ale pescarilor. Cel mai important aspect il reprezinta dimensionarea greutatii, care determina o aruncare precisa, lunga, urmata de orificiile largite care permit imprastierea rapida a mo..
15,00RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GHF28I
Momitorul Guru Hybrid Feeder a fost conceput de celebrul pescar Paul Holland, reprezentand un hibrid intre un cosulet si un method feeder clasic. Constructia acestuia este una destul de ingenioasa, momitorul avand o garda inalta in partea din fata realizata din metal, ceea ce ii confera atat greutat..
16,00RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GPF40
Noile momitoare inline de tip method feeder hybrid pellet de la Guru sunt realizate de catre celebrul Paul Holland. Designul unic are o margine conturata, ridicata, care pastreaza amestecul de momit compact, oferind avantajele stilului de nadire cu pelete, cu proprietati excelente de aruncare. ..
15,00RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GLPI
Un accesoriu subtil care are o serie de avantaje cheie faţă de method feederele standard. În primul rând, momeala cârlig este plasată în interiorul momitorului, pe care-l arunci în mod eficient printre stuf sau rogoz, în cazul în care prezentările în zonă sunt aproape esențiale pentru a obține o tră..
14,00RON
Producator: CRALUSSO Model: 58271-020
Method Feeder-ul de la Cralusso nu se remarca numai prin forma deosebita, cat mai ales prin capacitatea acestuia de a retine nada si de a pastra pestele in zona nadita. Forma aerodinamica si caracteristica inline permit lansari precise si un pescuit de calitate, in cele mai dificile conditii. Specia..
15,00RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GWF07
În ultimii ani, Window Feeders a fost în fruntea pescuitului în toată Europa. Cu mai multe modele deja pe piață,Tackle Guru au fost dornici să modifice, să adapteze și să încerce să producă cel mai versatil momitor de acest tip până în prezent, folosind echipa de pescari profesioniști care l-a inclu..
23,00RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GWF05
n ultimii ani, Window Feeders a fost în fruntea pescuitului în toată Europa. Cu mai multe modele deja pe piață,Tackle Guru au fost dornici să modifice, să adapteze și să încerce să producă cel mai versatil momitor de acest tip până în prezent, folosind echipa de pescari profesioniști care l-a inclus..
23,00RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GWF06
În ultimii ani, Window Feeders a fost în fruntea pescuitului în toată Europa. Cu mai multe modele deja pe piață,Tackle Guru au fost dornici să modifice, să adapteze și să încerce să producă cel mai versatil momitor de acest tip până în prezent, folosind echipa de pescari profesioniști care l-a inclu..
23,00RON
Producator: BENZAR MIX Model: 58600-997
Un bun cosulet de feeder este completat de un sistem de umplere corespunzator.Această matrita se distinge de încărcătoarele traditionale prin funcționalitatea sa cu adevărat unică, care a dus la denumirea de Rapid.Pe baza experienței lui Zsolt Benzár și a echipei Feeder, a fost creat acest încărcăto..
19,00RON
Producator: BENZAR MIX Model: 58600-999
Matrita ce se poate folosi pentru umplerea momitoarelor de tip method feeder din gama Benzar. Dupa umplerea matritei cu nada, presati usor momitorul si veti obtine o "galusca" perfecta. Acest lucru este asigurat de butonul aflat pe partea inferioara a matritei. Arcul asigura revenirea intotdeau..
15,00RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC4126
Extra Carp Max Method Feeder In Line Long Cast sunt momitoare dedicate pescuitului la feeder. Acestea nu se remarca doar prin forma speciala, ci prin capacitatea sa de a retine nada si de a mentine pestele pe patul de nada.Sunt prevazute cu o tija realizata din materiale de inalta calitate, acestea ..
7,50RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GSMI
Specialistii de la Guru au proiectat un tip de naditor cu o platforma speciala destinata carligului si momelii atasate acestuia, pentru a preveni incurcarea in timpul lanseurilor. Platforma in sine este pozitionata pe brate expuse in forma de X, special proiectate pentru a evita incalcirea forfaculu..
14,00RON
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
imagine exemplu