Meniu
Cosul meu

FIRE FEEDER

APARAT MASURAT FIR
STOC EPUIZAT
Producator: ENERGO TEAM Model: DEPTH FINDER
Contorul de linie este un instrument util care ne indica cati metri de fir au iesit de pe bobina...
45,00RON
Producator: TRABUCCO Model: 052-65-080
Acest monofilament fara memorie are o rezistenta deosebita la nod si este insotit de cutie de plastic ce ofera protectie maxima la razele UV. Invizibil sub apa!Caracteristici:Compozitie: nylon;Lungime: 25m;Rezistenta mare la nod si abraziune;Culoare: transparent;Coeficient de refractie scazut in apa..
11,00RON
Producator: AQUA Model: MATCH&FEEDER
Monofilament specializat pentru pescuitul la match si la feeder, caracterizat prin viteza mare la scufundare, memorie scazuta, rezistenta deosebita la rupere, atat la nod cat si la tractiune..
12,00RON
Producator: AQUA Model: FLUO-CARP
Nylonul Aqua Crocodile Fluo-Carp de 300 m este un monofilament specializat pentru pescuitul la crap, favorizeaza lanseurile lungi, deosebit de rezistent la tractiune si abraziune. Este de culoare galben-fluorescent, ideal pentru pescuitul nocturn, fiind vizibil inafara apei si invizibil in apa...
22,00RON
Producator: AQUA Model: FLUO-CARP
Nylonul Aqua Crocodile Fluo-Carp de 600m este un monofilament specializat pentru pescuitul la crap, favorizeaza lanseurile lungi, deosebit de rezistent la tractiune si abraziune. Este de culoare galben-fluorescent, ideal pentru pescuitul nocturn, fiind vizibil inafara apei si invizibil in apa...
40,00RON
Producator: AQUA Model: PIKE
Nylon-ul Aqua Crocodile Pike 150 m este un monofilament specializat pentru spinning, caracterizat prin lipsa totala a memoriei, rezistenta deosebita la rupere atat la nod cat si la tractiune...
12,00RON
Producator: BARACUDA Model: MULTICOLOR
Nylon Baracuda Multicolor este o gama de fire monofilament bazata pe o formula speciala - copolimer, avand un colorit special (curcubeu) care il face invizibil in apa, deosebit de rezistent la rupere si abraziune, lipsit de memorie. Culoare: 7 culori in amestec alternativ...
8,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: BLACK150m
Cel mai popular fir autohton, Carp Expert Black, denumit plastic de pescarii nostri 'Carbon' , ramâne unul dintre cele mai rezistente fire de pe piata la ora actuala. Ideal pentru pescuitul la mare adâncime (peste 3m).* Culoare: Negru* Lungime: 150m..
12,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30103-825
Fir pentru pescuitul crapului realizat cu tehnologie japoneză şi după specificaţiile celebrului pescar britanic Bob Stansfield. Realizat prin tehnologia de procesare carbo-dinamică, firul Carp Expert Camou are o formulă îmbunătăţită. Este special destinat pescuitului la crap sau feeder. Datorită den..
63,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30103-620
   Caracterizat printr-o suplete nemai intalnita, Carp Expert va fi firul cu care veti atinge distante maxime în lanseuri. Daca mai adaugam faptul ca este unul dintre firele cel mai greu de detectat sub apa, va deveni imediat favoritul oricarui pasionat pescar de crap.Caracteristici:P..
27,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30100-825
Un fir cu tradiţie printre pescarii de stationar din România, Carp Expert Carbon a devenit foarte cunoscut datorită calităţilor rămase neschimbate de-a lungul anilor. Fiind alegerea perfectă în cazul apelor cu adâncime mare, "Carbonul", cum este denumit de către majoritatea pasionaţilor, impresionea..
40,00RON
Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)
imagine exemplu