Meniu
Cosul meu

FEEDER

BORSETA MIVARDI PENTRU ACCESORII SI MONTURI L
STOC EPUIZAT
Producator: MIVARDI Model: M-CHWL
Trusa speciala pentru monturi si accesorii pentru monturi.Este prevazuta cu:- 2 placi rigide pentru 20 de monturi-27x10 cm.- 4 cutiute din plastic cu inchidere rapida pentru accesorii, carlige etc. de dimensiunile 10x7cm.- 2 separatoare pe bada de banda velcro, detasabile.- 2 buzunare fixe de dimens..
120,00RON
Producator: FUDO Model: STG-2-TF 2427
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:        - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de in..
10,00RON
CARLIGE  FUDO TEFLONATE ISER-TF 3007
Recent STOC EPUIZAT
Producator: FUDO Model: ISER-TF 3007
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:      - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare&..
10,00RON
CARLIGE  FUDO TEFLONATE ISRT-TF 7207
Recent STOC EPUIZAT
Producator: FUDO Model: ISRT-TF 7207
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:       - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de int..
10,00RON
Producator: FUDO Model: STG-1-TF 2417
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:         - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii..
10,00RON
Producator: BENZAR MIX Model: 43453-008
Benzar Mix Method Round Feeder este un carlig clasic, cu ochet, tija medie si varf extrem de ascutit, conceput pentru pescuitul stationar la pesti de talie mica si medie. Carligele sunt fabricate din otel forjat japonez, iar varful usor orientat catre interior este ascutit cu o tehnologie speci..
10,00RON
Producator: CARP SPIRIT Model: ACS350086
Modelul Razor V-Curve este rezultatul a doi ani de testare si dezvoltare, fiind imbunatatit constant, prin colaborarea cu pescari de top, avand ca scop obtinerea unui carlig ideal pentru pescuitul la crap. Are o forma unica, usor atipica (curbura in V), iar la baza fabricarii acestor carli..
27,00RON
Producator: CPK Model: 000085
Carlige CPK C1 Feeder Hooks, 10buc/plicCarligele C1 Feeder Hooks au fost special concepute pentru pescuitul la feeder sau la match (waggler) folosind monturi cu fir de par avand atasate pelete, wafters, mini pop up-uri etc. Carligele dispun de tija dreapta si ochet orientat spre exterior, iar deschi..
11,00RON
Afişare 1 - 12 din 322 (27 pagini)
imagine exemplu