Meniu
Cosul meu

FIR RAPITOR

Producator: DELPHIN Model: 500631050
Un fir excelent pentru somn destinat pentru situaţii extreme, care permite să obţineţi maximum de la echipamentul dumneavoastră. Firul se remarcă prin rezistenţa mărită la frecare, care este de mai multe ori mai mare faţă de firele convenţionale. În acest fel rezistă excelent la frecarea firului de ..
66,00RON
Producator: HAKUYO Model: SPINNING
Fir textil cu o foarte buna rezistenta, raportat la diametrul avut.Culoare galben fluorescent ce nu se decoloreaza nici dupa mai multe utilizari si care ofera o buna vizibilitate necesara in pescuitul rapitorilor.Maleabil , rezistenta marita la abraziune ( nu se scamoseaza ) , elongatie nula .Recoma..
30,00RON
FIR SIRENA 3D STEALTH LINE 100m
Recent STOC EPUIZAT
Producator: SIRENA Model: STEALTH LINE 3D
Fara memorieCuloare cameleonEfect 3D sub apaRezistent la uzuraAruncare imbunatatitaFlexibil..
15,00RON
Producator: SIRENA Model: EXTRA STRONG 100m
Fir Sirena  Extra Strong Monofilament 100M No MemoryExtra Strong Monofilament100 metri..
8,00RON
Producator: TRABUCCO Model: 053-55-300
Culoare verde inchis ,exceptional de tare foarte rigid dar maleabil pentru o buna precizie in lansare este tratat special astfel incat permite un contact DIRECT SI IMEDIAT cu momeala.Tras pe role in system paralel, este prezentat in cutie personalizata...
29,00RON
FIR T FORCE RAPTURE SPIN TROUT 150m
STOC EPUIZAT
Producator: TRABUCCO Model: 051-96-160
Rapture Spin Trout este un fir monofilament special conceput de echipa Rapture pentru pescuitul pastravului si a cleanului cu naluci reactive. Este caracterizat de o rezistenta superioara la abraziune, raportul optim intre rezistenta si elasticitate si vizibilitatea foarte scazuta in apa. Datorita u..
26,00RON
Producator: TRABUCCO Model: 052-90-280
In functie de diametrul ales, monofilamentul Trabucco S-Force River Trout poate fi utilizat pentru spinning-ul usor, medium sau heavy, Este un fir cu o culoare alba mata care ofera vizibilitate buna chiar si in conditii de luminozitate scazuta si care permite pescarului sa urmareasca cu exactit..
24,80RON
Producator: TRABUCCO Model: 053-52-140
in gama monofilamentelor Trabucco destinate pescuitului la rapitori, firul Trouter ocupa o pozitie fruntasa, datorita caracteristicilor sale exceptionale. Coeficientul de elasticitate scazut ii confera o senzitivitate buna, permitand pescarului sa fie mereu in contact cu naluca si sa intepe prompt i..
29,00RON
Producator: HAKUYO Model: CATFISH75
CATFISH 8 BRAID este un fir textil cu calitate ridicata, destinat monturilor de somn cat si liniei principale in pescuitul la cloncTextilul CATFISH 8 BRAID iese in evidenta prin rezistenta maxima raportata la diametru si prin forma compacta, greu de gasit la firele textile groase.Compromisul as..
45,00RON
Producator: WIND BLADE Model: Wind210
Fir textil impletit in 8 fire, Super Braid cu o rezistenta puternica, Verde,- 100 metri, fiber from JapanFir textil, super rezistenta liniara, profil rotund, constructie 8 braid (8 fire impletite).Suprafata foarte neteda pentru distante extraordinare de lansare.Fara elasticitateFara frecareRezistent..
25,00RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
imagine exemplu