Meniu
Cosul meu

ACCESORII NADIRE ,SONDARE

COBRA ALBA CARBON HAKUYO 22MM/24MM
STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: CO/ALB
Cobra isi pastreaza forma la temperaturi ridicate ,este de o greutate redusa pentru a asigura o nadire usoara si este recomandata pentru boiles de 20mm...
80,00RON
COBRA CARBON 3K 24MM
STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: 3K
Cobra de carbon 3k confectionata din material ce isi pastreaza forma la temperaturi ridicate.Rezistenta maxima(nu a existat niciun caz de rupere).Greutate 60g.Lungime totala 104cm...
170,00RON
COBRA CARBON NATUR HAKUYO 22MM
STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: CO/NATUR
Cobra  isi pastreaza forma la temperaturi ridicate,greutatea totala este de 70g,lungime 96cm si este recomandata pentru boiles de 22mm...
75,00RON
Producator: SENZOR PLANET Model: 6425968543347
Acest Cutter este o unealta produsa pentru taierea rapida si usoara a boiliesurilor, din punga sau umectate. Este compatibil cu kitul Senzor pentru saculeti PVA, asadar puteti obtine saculeti PVA cu boiliesuri taiate foarte rapid.Modul de folosinta este foarte simplu. Scoateti Cutterul din ambalaj, ..
75,00RON
Producator: KORDA Model: A.KUT20
Korda Kutter este un dispozitiv special conceput pentru taierea in jumatate a boiliesurilor. Mod de utilizare: scoateti pistonul si incarcati dispozitivul cu boilies-uri. Apoi impingeti pistonul, dupa care lama interioara taie perfect boilies-urile. Jumatatile de boilies-uri rezultate sunt recomanda..
74,00RON
Producator: KORDA Model: A.KUT25
Korda Kutter este un dispozitiv special conceput pentru taierea in jumatate a boiliesurilor. Foarte util atunci cand pescuim pe un substrat ce are inclinatie si dorim ca bilele sa ramana in zona nadita. Mod de utilizare: scoateti pistonul si incarcati dispozitivul cu boilies-uri. Apoi impingeti..
82,50RON
Producator: SENZOR PLANET Model: 6425968540018
Plasa PVA este un accesoriu indispensabil pentru fabricarea saculetilor solubili, atunci cand dorim sa efectuam o nadire de mare precizie in apropierea carligului.Este confectionata dintr-un material solubil si este conceputa special pentru atragerea rapida a pestelui pe locul nadit.Plasa PVA are o ..
32,00RON
Producator: SENZOR PLANET Model: 6425968540001
Plasa PVA este un accesoriu indispensabil pentru fabricarea saculetilor solubili, atunci cand dorim sa efectuam o nadire de mare precizie in apropierea carligului.Este confectionata dintr-un material solubil si este conceputa special pentru atragerea rapida a pestelui pe locul nadit. Plasa PVA ..
34,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-725
Plasa PVA Hexa Mesh Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva umezelii si a radiatiilor UV.Plasa se dizolva in apa destul de rapid si asigura o prezenta..
49,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-525
Kit Plasa Solubila Carp Expert PVA Mesh Anti Raffeling Fast + Tija Compresie, 7mPlasa PVA Mesh Anti Raffeling Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva ..
47,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-535
Plasa PVA Mesh Anti Raffeling Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva umezelii si a radiatiilor UV.Plasa se dizolva in apa destul de rapid si asigura ..
49,00RON
Producator: CARP EXPERT Model: 30142-125
Plasa PVA Micro Mesh Fast din gama Carp Expert este furnizata in tub dispenser de plastic, cu sistem de umplere inclus si tija de compresie. Tubul de plastic protejeaza eficient plasa PVA din interior impotriva umezelii si a radiatiilor UV. Plasa se dizolva in apa destul de rapid si asigura o prezen..
40,00RON
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
imagine exemplu