Meniu
Cosul meu

CLIPSURI ,CONURI

Producator: FL Model: ANTITANGLE PROTECTIE VARTEJ
Furtunuri flexibile, concepute împotriva rasucirii firului sau a încurcarii liniei. Design subtire pentru performante mai bune, cu spatiu pentru conectare rapida.Concepute in duoa culori invizibile in apa:verde sau camuflaj. 10 bucati  per plicSunt disponibile în doua dimensiuni - 3 si 6 cm lun..
6,00RON
Producator: FL Model: ANTITANGLE FL
Mansoane speciale ce ajuta la crearea unui unghi agresiv al carligului (efectul “Line Aligner”). Ideale pentru pescarii care doresc sa pescuiasca cu monturi si prezentari de finete. Elimina nevoia unui tub termocontractabil.Mansoanele sunt fabricate din cauciuc siliconic de foarte buna calitate, cu ..
5,00RON
Producator: FL Model: ANTITANGLE CU AGRAFA RAPIDA FL
Agrafa  rapida cu tub silicon ce asigura shimbarea usoara a inaintasului fara a fi nevoie de alte legaturi...
9,00RON
Producator: HAKUYO Model: SLIM
Con din cauciuc siliconic pentru fixarea buclelor de fir pe agrafele rapide. Conul are si rol antitangle, protejand carligul in aruncare...
6,00RON
Producator: KORDA Model: KORDA A.KRW
Korda Tail Rubbers nu este altceva decat un manson de siguranta din cauciuc, special conceput pentru securizarea clipsurilor Lead Clip folosite pe monturile cu plumb pierdut. Materialul cauciucat este foarte rezistent la socurile provocate de muscaturile pestilor cat si la actiunea oxizilor din subs..
26,00RON
Producator: K-KARP Model: 190-00-140
CONECTORI ANTITAGLE K-KARP XTR 20BUC/PLIC - IDEALI PENTRU MONTURILE CU MOMITOARE !..
17,60RON
Producator: CARP EXPERT Model: 79032-800
Accesorii folosite pentru confectionarea monturilor cu plumb pierdut.Caracteristici:Culoare: translucida;Vizibilitate redusa in apa;Mod de ambalare: 10 buc/plic;..
7,00RON
Producator: TOPFISH Model: Conuri-topfish
Conuri antitangle rigide fabricate din cauciuc  cu rezistenta deosebita la solicitari mecanice sau la actiunea coroziva a apei. Sunt ideale pentru a fi folosite in securizarea rigurilor de pe agrafele rapide,  se scufunda rapid ..
5,00RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
imagine exemplu