Meniu
Cosul meu

ROD POD-URI , PICHETI ,SUPORTI

Producator: CARP EXPERT Model: 79638-676
Cap suport in forma literei "U" fabricat din cauciuc moale si flexibil, ce fixeaza ferm manerul lansetei mai ales atunci cand acestea sunt pozitionate inclinat. Protuberantele din interiorul capului suport, de forma unor dinti de furculita, nu zgarie manerul lansetei si impiedica smulgerea acesteia ..
9,00RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC9442
Cap suport pentru lanseta in forma de U fabricat din plastic moale extrem de flexibil. Dispune de filet universal si se poate atasa la orice tip de rod-pod, buzz-bar sau pichet. Materialul rezistent permite o priza buna pentru lansetele fixate in suport, protejand eficient in acelasi timp blank-ul d..
7,50RON
Producator: HAKUYO Model: CAP-SUPORT-MARE
Suport fluo din cauciuc siliconic de calitate(material aderent pentru o buna fixare a lansetei);filet universal.Setul contine 4 buc.Diametru interior:25mm.Inaltime totala cauciuc:45mm.Latime totala cauciuc:40mm.Pretul este per BUCATA !..
7,00RON
Producator: HAKUYO Model: CAP-SUPORT-MIC
Suport fluo din cauciuc siliconic de calitate(material aderent pentru o buna fixare a lansetei);filet universal.Setul contine 4 buc.Diametrul interior:12mm cu extindere pana la 18mm.Inaltime totala cauciuc:40mm.Latime totala cauciuc:30mmPretul este  per BUCATA ! ..
7,00RON
CARP EXPERT NEO MEGA ROD POD
STOC EPUIZAT
Producator: CARP EXPERT Model: 77106-004
Neo Mega de la CXP este potrivit pentru locurile de pescuit în care suporturile obișnuite de lansete nu sunt aplicabile sau dificil de folosit. Fie că este vorba de pietrișul de pe malul apelor curgătoare sau de un mediu modernizat în care pescarii pot avea în față un ponton din beton, dar poate fi ..
576,00RON
Producator: HAKUYO Model: RAPID
Conector pentru prinderea rapida a avertizorului pe rod-pod sau pe pichet,printr o simpla clipsare.Conectorul vine singur intr-un blister ...
11,00RON
Producator: HAKUYO Model: RAPID
Conectorul are filet universal pentru avertizori.Cele doua piese sunt fixate rapid prin intermediul unui surub lateral.Conectorul ofera posibilitatea de reglare a avertizorului cu precizie sub orice unghi.Lungime conector ( fara filet ) 20mm.Diametrul exterior conector 18mm...
25,00RON
Producator: HAKUYO Model: HAKUYO-COLOR
Incarcatorul este confectionat din plastic dur si rezistent + metal.Lungime totala : 30cm...
12,00RON
Producator: HAKUYO Model: Hakuyo90
Pichet telescopic cu burghiu din duraluminiu.Caracteristici:-bucsa cu filet universal pentru avertizori;-profil hexagonal ce asigura culisarea tronsoanelor;-culoare: maro metalizat;Lunigime strans:56cm.Lungime extins:90cm.Grosime:60mm..
13,00RON
ROD POD FL RP 119
Recent STOC EPUIZAT
Producator: FL Model: RP119
Suportul este prevazut cu 4 posturi.Inaltimea picioarelor cat si lungimea sunt reglabile in functie de necesitate.Rod Pod -ul FL N4 este confectionat din duraluminiu...
230,00RON
Producator: HAKUYO Model: 145/4
Rod pod-ul Hakuyo este unul dintre cele mai stabile suporturi de pe piata,el fiind fabricat din inox masiv.Rod pod-ul are un post suplimentar pentru a putea fi folosit atat pentru 4 cat si pentru 3 lansete.Distanta dintre cele 4 posturi este de 23cm;daca este folosit cu 3 posturi distanta este de 35..
920,00RON
Producator: CARP HUNTER Model: 77036-004
Suport EnergoTeam Carp Hunter Feeder 25cmCaracteristici:Lungime: 25cm;Material: plastic;Filet universal;..
17,00RON
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)
imagine exemplu