Meniu
Cosul meu

PLUMBI, MOMITOARE -PLUMBI

ET STYL SET PLUMBI 0,35-2,1G 100G
STOC EPUIZAT
Producator: ENERGO TEAM Model: 54136-210
Set plumbi crestati !Model plumbi : Lungi +crestati !Gramaj cutie : 100G..
11,00RON
ET STYL SET PLUMBI 0,35-2,1G 50G
STOC EPUIZAT
Producator: ENERGO TEAM Model: 54136-205
Set plumbi ET STYLE.Model plumbi : Lungi + crestati !..
8,00RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC3501
Noul momitor pt. feeder este mai aerodinamic,cu un design imbunatatit si asigura o prezentare mai buna si sigura a momelii.In partea din mijloc este un mic platou aplatizat unde se pozitioneaza momeala. Cu noul momitor Max Feeder puteti fii siguri ca momeala dvs. este pozitionata corect si insi..
7,50RON
Producator: EXTRA CARP Model: EC4126
Extra Carp Max Method Feeder In Line Long Cast sunt momitoare dedicate pescuitului la feeder. Acestea nu se remarca doar prin forma speciala, ci prin capacitatea sa de a retine nada si de a mentine pestele pe patul de nada.Sunt prevazute cu o tija realizata din materiale de inalta calitate, acestea ..
8,00RON
MOMITOR FILFISHING METHOD FEEDER FLAT
STOC EPUIZAT
Producator: FILFISHING Model: FIL2151
Filfishing Flex Method Feeder In Line sunt momitoare realizate din materiale rezistente la socurile mecanice. Forma aerodinamica asigura obtinerea unor lanseuri directionate pe distante apreciabile. Designul acestor momitoare method retine bine incarcatura de nada chiar si dupa impactul cu suprafata..
6,00RON
Producator: GURU Model: GURU A.GU.GSMI
Specialistii de la Guru au proiectat un tip de naditor cu o platforma speciala destinata carligului si momelii atasate acestuia, pentru a preveni incurcarea in timpul lanseurilor. Platforma in sine este pozitionata pe brate expuse in forma de X, special proiectate pentru a evita incalcirea forfaculu..
14,00RON
Producator: CRALUSSO Model: 58271-002
Acest model de momitor culisant nu se remarca numai prin forma deosebita, cat mai ales prin capacitatea acestuia de a retine nada si de a pastra pestele in zona momita. Forma compacta, aerodinamica, permite aruncari foarte precise si repetabile, care stau la baza pescuitului cu method feeder. F..
28,00RON
Producator: FILFISHING Model: FIL4422
Producatorul Filfishing recomanda utilizarea acestor momitoare aerodinamice in pescuitul pe rauri, acolo unde montura running rig este o alegere avantajoasa. Poate fi utilizat, atat intr-un ansamblu fix, doar cu vartej, cat si mobil, sau cum este cunoscuta printre cunoscatori, clasica montura culisa..
31,00RON
Producator: FILFISHING Model: FIL4439
Filex Method Feeder este un set de trei momitoare method si o matrita ( mould ), ce se remarca prin aplicabilitatea lor in pescuitul pe distante lungi.Producatorul Filfishing recomanda utilizarea acestor momitoare aerodinamice in pescuitul pe rauri, acolo unde montura running rig este o alegere avan..
27,00RON
SET PLUMBI ALICE DESPICATE FILFISHING, Ø=70MM, 5 COMPARTIMENTE, 0.15-0.90G
STOC EPUIZAT
Producator: FILFISHING Model: FIL1942
Cutie cu 5 compartimente ce contine unele dintre cele mai fine gramaje de plumb existente pe piata. Alicele sunt perfect echilibrate si moi, astfel incat linia sa nu sufere socuri mecanice. Usor de strans si usor de desfacut. Sunt ideale pentru echilibrarea liniilor de pescuit la stationar. Setul co..
10,00RON
Producator: ENERGO TEAM Model: 54130-100
Set plumbi rotunzi , despicati ! Tip : Bream ..
10,00RON
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)
imagine exemplu