Meniu
Cosul meu

CARLIGE CRAP

Producator: FL Model: ANTITANGLE CU AGRAFA RAPIDA FL
Agrafa  rapida cu tub silicon ce asigura shimbarea usoara a inaintasului fara a fi nevoie de alte legaturi...
9,00RON
Producator: FUDO Model: STG-2-TF 2427
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:        - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de in..
10,00RON
CARLIGE  FUDO TEFLONATE ISER-TF 3007
Recent STOC EPUIZAT
Producator: FUDO Model: ISER-TF 3007
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:      - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de intepare&..
10,00RON
CARLIGE  FUDO TEFLONATE ISRT-TF 7207
Recent STOC EPUIZAT
Producator: FUDO Model: ISRT-TF 7207
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:       - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii de int..
10,00RON
Producator: FUDO Model: STG-1-TF 2417
Carligele FUDO sunt fabricate in Kobe, Japonia prin imbinarea optima a celor mai bune materiale, cele mai bune tehnologii si cele mai inalte abilitati umane.Principalele caracteristici ale carligelor Fudo sunt:         - Forma optima - din punct de vedere al capacitatii..
10,00RON
Producator: BENZAR MIX Model: 43453-008
Benzar Mix Method Round Feeder este un carlig clasic, cu ochet, tija medie si varf extrem de ascutit, conceput pentru pescuitul stationar la pesti de talie mica si medie. Carligele sunt fabricate din otel forjat japonez, iar varful usor orientat catre interior este ascutit cu o tehnologie speci..
10,00RON
Producator: CARP SPIRIT Model: ACS350045
Carlige Carp Spirit Boilie Beak Point, 10buc/plicCarp Spirit Boilie Beak Point sunt carlige cu ochet inclinat spre interior, tija usor curbata si micro spin, modificate de celebrul pescar Terry Hearn pentru pescuitul cu boiliesuri cat si cu momeli flotante. Carligele sunt fabricate din otel forjat j..
30,00RON
Producator: CARP SPIRIT Model: ACS350056
Carlig cu tija curbata medie. Este un model nou, creat prin combinarea carligelor cu tija curbata scurta cu cele cu tija lunga si dreapta. Rezultatul este un carlig foarte eficient.Modelul Medium Curve Shank are ochetul usor aplecat spre interior, lucru care face carligul sa se roteasca si sa agate ..
27,00RON
Producator: CARP SPIRIT Model: ACS350086
Modelul Razor V-Curve este rezultatul a doi ani de testare si dezvoltare, fiind imbunatatit constant, prin colaborarea cu pescari de top, avand ca scop obtinerea unui carlig ideal pentru pescuitul la crap. Are o forma unica, usor atipica (curbura in V), iar la baza fabricarii acestor carli..
27,00RON
Producator: ENERGO TEAM Model: 47060-002
Excalibur Barbel Feeder sunt cârlige realizate folosind tehnologie jaoneză de ultimă generaţie. Acestea fac parte din familia cârligelor de foarte mare putere şi se adresează celor mai puternici peşti paşnici din râurile noastre - mreana. Sunt realizate din oţel prelucrat prin presare ceea ce le fac..
8,00RON
Producator: ENERGO TEAM Model: 47075-001
Prelucrate prin metoda presării oţelului, aceste cârlige sunt lejere şi totuşi extrem de puternice prin prisma raportului diametru sârmă - greutate.Vârful este prelucrat folosind tehnologie laser astfel este extrem de ascuţit si rezistent la abraziune. Microbarbeta asigură păstrarea la un nivel mini..
8,00RON
Producator: ENERGO TEAM Model: 47070-010
Excalibur Bream Competition sunt cârlige special destinate pescarilor de competiţie însă datorită formei lor ele pot fi folosite de către toţi pescarii care preferă fineţea. Realizate din oţel cu tehnologie japoneză, cârligele Bream Competition au formă clasică, tija este lungă, sunt rotunjite si se..
8,00RON
Afişare 1 - 12 din 108 (9 pagini)
imagine exemplu