Meniu
Cosul meu

SWINGERE , HANGERE

Producator: EAST SHARK Model: SWINGER-17A
Hanger-ul pe  lant ofera posibilitatea schimbarii capetelor colorate in functie de preferinte.Greutatea swingerului se poate regla prin scoaterea sau adaugarea de tije metalice ( ca in poza ).Conector rapid pentru fixarea  lantului pe suport...
30,00RON
PENAR HAKUYO PENTRU SWINGERE SI AVERTIZORI
STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: HAKUYO
Penar pentru depozitarea swingerelor sau avertizorilor.Dimensiuni penar:33cm x22cm x 6cm...
40,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Swingerele din pachet prezinta acelasi cap de prindere a firului ca si pe modelele similare de la Hakuyo.Lungime tijei de culisare a greutatii este de 155mm.Tensionarea firelor se poate face in trei trepte de putere.Swingerele sunt prevazute cu led pentru o buna vizibilitate pe timp de noapte.Conect..
130,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Caracteristici:-sistem de prindere a firului tip MKM3 prevazut cu greutate reglabila de 90g;-led pentru semnalizare pe timp de noapte;-tensiometru reglabil in trei trepte;-mufa jack la 90 de grade pentru o conectare usoara la orice tip de avertizor;-limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu ..
200,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Cel mai nou model de swingere MKM 3 inglobeaza o functionalitate perfectaCaracteristici:-sistem de prindere a firului tip MKM 3 prevazut cu greutate reglabila de 90g;-led pentru semnalizare pe timp de noapte;-tensiometru reglabil in trei trepte;-mufa jack la 90 de grade pentru o conectare usoara la ..
200,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Caracteristici:-sistem de prindere a firului tip MKM 3 prevazut cu greutate reglabila de 90g;-led pentru semnalizare pe timp de noapte;-mufa jack la 90 de grade pentru o conectare usoara la orice tip de avertizor;-limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu loveasca in avertizor sau pichet;-pa..
180,00RON
SET 4 SWINGERE HAKUYO MKM4, COLORATE
Recent STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: zhk3071-mp
Este un set complet ce contine patru swingere (cu un design modern si echipate cu specificatii tehnice imbunatatite). Swingerele dispun de brate rigide metalice echipate cu o greutate culisanta. Deplasarea greutatii pe brat permite reglajul optim al intinderii firului. Capetele swingerelor..
255,00RON
SET SWINGER BARACUDA YL-06 4buc/set
Recent STOC EPUIZAT
Producator: BARACUDA Model: YL-06
Baracuda YL-06-4 este un set compus din 4 swingere de culori diferite. Swingerele dispun de contragreutate si mufe jack pentru conectarea la avertisori. Setul de swingere este livrat intr-o cutie pentru depozitare prevazuta cu burete de protectie.Caracteristici:Set 4 swingere;Mufa jack;Cap de cuplar..
190,00RON
Producator: FL Model: JY-SW-15TSP-6
Set Swinger 6 Buc FL MKM-3 Cu Conector Rapid 6 Colour JY-SW-15TS-6 + CofretNoul model de swinger prezinta facilitati inovatoare in utilizare, acestea fiind completate de materiale cu calitate ridicata si finisaje pe masura. Modelul este prevazut cu dublu conector rapid  pentru swinger si a..
250,00RON
Producator: MIVARDI Model: M-SWINMCX66SRGB
Setul de swingere Mivardi Swing Arm MCX 66 RGB reprezinta punctul culminant a peste doi ani de proiectare, dezvoltare si testare al echipei Mivardi. Construite in totalitate cu ajutorul metodei CAD (proiectare asistata de calculator), aceste swingere au componente de inalta calitate, ce ofera o dura..
300,00RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
imagine exemplu