Meniu
Cosul meu

AVERTIZOARE

Producator: HAKUYO Model: RAPID
Conector pentru prinderea rapida a avertizorului pe rod-pod sau pe pichet,printr o simpla clipsare.Conectorul vine singur intr-un blister ...
11,00RON
Producator: HAKUYO Model: RAPID
Conectorul are filet universal pentru avertizori.Cele doua piese sunt fixate rapid prin intermediul unui surub lateral.Conectorul ofera posibilitatea de reglare a avertizorului cu precizie sub orice unghi.Lungime conector ( fara filet ) 20mm.Diametrul exterior conector 18mm...
25,00RON
PENAR HAKUYO PENTRU SWINGERE SI AVERTIZORI
STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: HAKUYO
Penar pentru depozitarea swingerelor sau avertizorilor.Dimensiuni penar:33cm x22cm x 6cm...
40,00RON
Producator: RON THOMPSON Model: RON THOMPSON A.THO.63616
 Pornit / Oprit din butonul de ton• Led albastru• Roller magnetic albastru transparent• 7 setări de volum, inclusiv mod silențios• 6 setări de ton• Baterie inclusă (12V 23A)• Dimensiuni: 11 x 3,5 x 3,5 cm..
65,00RON
Producator: HAKUYO Model: 2014
Setari avertizor HAKUYO 2014:- La o apasare pe butonul central alb se activeaza lumina de veghe si banda de leduri ramane activa. Lumina de veghe este asistata de un senzor de lumina si devine activa numai la lasarea serii - se aprinde butonul central .- La a doua apasare pe butonul central alb se e..
565,00RON
Producator: HAKUYO Model: HAK2018
Functii si descriere avertizor:-functia AUTO MUTE:aceasta functie se activeaza si dezactiveaza prin apasarea lunga a butonului T;-semnalizare sonora cu tonalitate diferita,pe ridicarea sau coborarea swingerului;-SNAG BARR incorporat(se poate detasa);-leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor:..
660,00RON
SET 4 AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO 2013 CU PENAR
Recent STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: 2013
Caracteristici avertizori HAKUYO 2013:-leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor: rosu, verde, galben si albastru;-sistem de opt leduri dispuse vertical ce indica ridicarea sau coborarea swingerului;-volum,sensibilitate si tonuri reglabile pe opt trepte verificabile pe sistemul de leduri;-sem..
420,00RON
SET AVERTIZOARE + STATIE PROLOGIC CUSTOM SMX MKII WTS, 4+1
STOC EPUIZAT
Producator: PROLOGIC Model: SMX MKII
Custom SMX MkII este noua gama de avertizoare electronice a producatorului Prologic. Avertizoarele dispun de butoane pentru reglarea volumului ("V" - 5 trepte de reglaj), a tonului ("T" - 7 trepte de reglaj) cat si a sensibilitatii ("S" - 4 trepte de reglaj). Atat volumul, tonul cat si senz..
1.260,00RON
Producator: PROLOGIC Model: A2.PRO.57082
Set Avertizoare Prologic BAT+, Multicolor, 4+1Set compus din 4 avertizoare BAT+ si o statie cu finisaje stilizate si o detectie cu acuratete a trasaturilor. Avertizoarele au ca dotari standard buton On/Off (pornire/oprire) ce are si functie pentru reglarea volumului (6 trepte de reglare plus modul s..
753,00RON
Producator: FL Model: FL-BAT-6+1
Avertizorii prezinta leduri cu posibilitatea de schimbare a culorilor. Astfel, prin  apasarea simultana a butoanelor S si T timp de 3 secunde, avertizorul isi schimba culoarea trecand prin sase variante ale acesteia. Se pot obtine culorile: verde, rosu, albastru, portocaliu, alb si mov.Culorare..
570,00RON
Producator: FL Model: JY-68-3+1
SET AVERTIZORI FL FEEDER 3 PLUS STATIEAvertizor special conceput pentru pasionatii pescuitului la feeder care au nevoie de un astfel de accesoriu.Volum, Sensibilitate si Ton reglabile. 4 LED-uri foarte vizibileRezistent la apa...
350,00RON
Producator: FL Model: JY-7-FL-6+1
Set 6 Avertizori cu Statie FL si penar de transport model JY-7Setul contine 6 avertizori culori diferite plus statie si peanr transportSpecificatiAvertizorii detin urmatoarele caracteristici:- functie volum cu 5 trepte plus "mute".- functie sensibilitate cu 6 trepte.- functie ton cu 6 trepte.- mufa ..
500,00RON
Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)
imagine exemplu