Meniu
Cosul meu

AVERTIZOARE , SWINGERE

Producator: EAST SHARK Model: SWINGER-17A
Hanger-ul pe  lant ofera posibilitatea schimbarii capetelor colorate in functie de preferinte.Greutatea swingerului se poate regla prin scoaterea sau adaugarea de tije metalice ( ca in poza ).Conector rapid pentru fixarea  lantului pe suport...
30,00RON
PENAR HAKUYO PENTRU SWINGERE SI AVERTIZORI
STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: HAKUYO
Penar pentru depozitarea swingerelor sau avertizorilor.Dimensiuni penar:33cm x22cm x 6cm...
40,00RON
Producator: RON THOMPSON Model: RON THOMPSON A.THO.63616
 Pornit / Oprit din butonul de ton• Led albastru• Roller magnetic albastru transparent• 7 setări de volum, inclusiv mod silențios• 6 setări de ton• Baterie inclusă (12V 23A)• Dimensiuni: 11 x 3,5 x 3,5 cm..
65,00RON
Producator: HAKUYO Model: 2014
Setari avertizor HAKUYO 2014:- La o apasare pe butonul central alb se activeaza lumina de veghe si banda de leduri ramane activa. Lumina de veghe este asistata de un senzor de lumina si devine activa numai la lasarea serii - se aprinde butonul central .- La a doua apasare pe butonul central alb se e..
565,00RON
Producator: HAKUYO Model: HAK2018
Functii si descriere avertizor:-functia AUTO MUTE:aceasta functie se activeaza si dezactiveaza prin apasarea lunga a butonului T;-semnalizare sonora cu tonalitate diferita,pe ridicarea sau coborarea swingerului;-SNAG BARR incorporat(se poate detasa);-leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor:..
660,00RON
SET 4 AVERTIZORI CU STATIE HAKUYO 2013 CU PENAR
Recent STOC EPUIZAT
Producator: HAKUYO Model: 2013
Caracteristici avertizori HAKUYO 2013:-leduri colorate diferit pentru fiecare avertizor: rosu, verde, galben si albastru;-sistem de opt leduri dispuse vertical ce indica ridicarea sau coborarea swingerului;-volum,sensibilitate si tonuri reglabile pe opt trepte verificabile pe sistemul de leduri;-sem..
420,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Swingerele din pachet prezinta acelasi cap de prindere a firului ca si pe modelele similare de la Hakuyo.Lungime tijei de culisare a greutatii este de 155mm.Tensionarea firelor se poate face in trei trepte de putere.Swingerele sunt prevazute cu led pentru o buna vizibilitate pe timp de noapte.Conect..
130,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Caracteristici:-sistem de prindere a firului tip MKM3 prevazut cu greutate reglabila de 90g;-led pentru semnalizare pe timp de noapte;-tensiometru reglabil in trei trepte;-mufa jack la 90 de grade pentru o conectare usoara la orice tip de avertizor;-limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu ..
200,00RON
Producator: HAKUYO Model: Hak-mkm3
Setul contine culorile : rosu , verde , albastru si portocaliu.Printre facilitatile pe care le ofera modelul de swinger HAKUYO MKM3 amintim :Sistem de prindere a firului tip MK3 prevazut cu greutate reglabila de 90g.Led integrat pentru semnalizarea  pe timp de noapte.Tensiometru reglabil in tre..
200,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Cel mai nou model de swingere MKM 3 inglobeaza o functionalitate perfectaCaracteristici:-sistem de prindere a firului tip MKM 3 prevazut cu greutate reglabila de 90g;-led pentru semnalizare pe timp de noapte;-tensiometru reglabil in trei trepte;-mufa jack la 90 de grade pentru o conectare usoara la ..
200,00RON
Producator: HAKUYO Model: MKM3
Caracteristici:-sistem de prindere a firului tip MKM 3 prevazut cu greutate reglabila de 90g;-led pentru semnalizare pe timp de noapte;-mufa jack la 90 de grade pentru o conectare usoara la orice tip de avertizor;-limitator de cursa pentru ca semnalizatorul sa nu loveasca in avertizor sau pichet;-pa..
180,00RON
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)
imagine exemplu