Meniu
Cosul meu

PELETE

Producator: FEEDERX Model: PLF065
Pelete FeederX Duo Mix Pellet, 2mm, 800gProdusele FeederX sunt concepute in colaborare cu cei mai mari producatori europeni de nade si momeli, si in acelasi timp cu cei mai experimentati pescari. In urma experientelor si testelor realizate in concursuri cat si in apele publice/private, lacuri/rauri,..
20,00RON
Producator: FEEDERX Model: PLF031
Pelete FeederX Premium Halibut Pellets 2mm 800gNu mai este nici un secret ca micropeletele de Halibut sunt responsabile de prinderea a mii de crapi pe apa calda. Datorita diametrului redus, al procesului de dizolvare lenta si al atractivitatii foarte ridicate bazata pe proteina din faina de peste, c..
22,00RON
Producator: FEEDERX Model: PLF054
Pelete Feeder X Sweet Fishmeal Micro, 800g/pungaFeeder X Sweet Fishmeal fac parte dintr-o noua gama de pelete ce contin o multime de vitamine, aminoacizi si micronutrienti. Peletele lucreaza in timpul partidei de pescuit si elibereaza aroma in apa, acesta fiind un semnal de hranire pentru pesti..
25,00RON
Producator: FEEDERX Model: PLF001
Nu mai este nici un secret ca micropeletele de Krill sunt vinovate de prinderea a mii de crapi la feeder. Atat in competitii cat si in partidele de placere pe majoritatea apelor din tara, aceste pelete sunt nada numarul unu in pescuitul crapului la method feeder. Cu un continut foarte ridicat de pro..
24,00RON
Producator: FEEDERX Model: PLF005
Nu mai este nici un secret ca micropeletele de Krill sunt vinovate de prinderea a mii de crapi la feeder. Atat in competitii cat si in partidele de placere pe majoritatea apelor din tara, aceste pelete sunt nada numarul unu in pescuitul crapului la method feeder. Cu un continut foarte ridicat de pro..
25,00RON
Producator: FEEDERX Model: PLF002
Pentru cei mai exigenti pescari am lansat un produs deosebit in materie pescuit la crap cu method feeder. Super Mix Pellet contine patru sortimente de micropelete: Krill, Super Carp, Halibut si Green Betain. Avand in compozitie cele mai atractive pelete de pe piata, putem spune ca acest mix are o ma..
26,00RON
Producator: FEEDERX Model: PLF009
In urma rezultatelor extraordinare obtinute de cei care au folosit Super Mix-ul de pelete în varianta de 2mm la pescuitul crapului cu method feeder-ul, am primit foarte multe solicitari din partea acestora pentru a lansa si o varianta de Mix Pellet cu diametrul de 4mm, un mix destina celor care dore..
26,00RON
Producator: BENZAR MIX Model: 98066-113
Micropelete Benzar Mix Feeder Micro Pellet, 1.5mm, 800gSuccesul gamei de nade Benzar Mix razbate si in familia noua de pelete, care acopera o varietate mare de arome si dimensiuni. Notorietatea lui Zsolt Benzar, multiplul campion national de pescuit stationar este o asigurare in procesul fabricarii ..
13,00RON
Producator: SENZOR PLANET Model: 6425968505420
Realizate dintr-un mix atent selectionat si echilibrat de faina de carne, faina de peste, hemoglobina, faina de pasare, rapita, ulei de rapita, soia, concentrat de proteine din floarea soarelui, triticale, grau, vitamine si minerale, peletele Senzor Planet sunt complet solubile si reprezinta o excel..
24,00RON
MICROPELETE WLC METHOD MIX, Ø=2MM, 800G
STOC EPUIZAT
Producator: WLC CARP Model: W1088
Micropelete WLC Method Mix, Ø=2mm, 800gFiecare punga de micropelete Method Mix de 2mm este formata dintr-un mix de pelete cu o atractie foarte ridicata pentru ciprinide. Mixul este alcatuit din doua tipuri de pelete fishmeal cu timpi diferiti de dizolvare. O parte din pelete au un continut mai ridic..
23,00RON
Producator: MG CARP Model: MG5617
Peletele MG Special Carp pot fi folosite in orice anotimp. Pentru un plus de atractie pot fi hidratate cu CSL, MIXAMINO sau LICHID NUTRITIV..
14,00RON
Producator: MG CARP Model: MG0765
Peletele MG Special Carp Insecte&Libelule sunt special concepute pentru a lucra si a se descompune in mod corect in apele reci. Astfel, aromele naturale emanate atat de ingredientele proteice, cat si de cele cerealiere, se vor dispersa in masa nadei si vor putea transmite semnale de hranIre..
26,00RON
Afişare 1 - 12 din 39 (4 pagini)
imagine exemplu